tisdag 20 november 2012

Inspiration in my head?!

Kanske hade jag något lättare att somna igår kväll. Jag vet inte varför jag de senaste kvällarna/nätterna har haft svårt för att sova. Men kanske kan det bero på att jag just nu har fullt med idéer och inspiration i mitt huvud, på vad jag vill göra här hemma! Hihi, tallrikshyllor hit, tavelramar dit osv. Eller jag vet inte, kan i.a.f. inte somna! Men det är inte precis så, att jag ligger och försöker lösa viktiga och världsomfattande problem om nätterna! Det får jag ägna dagarna till istället! =P
Stentorp Tallrikshylla IKEA 399kr

Men igår tänkte jag att jag inte skulle vara sådär vansinnigt "duktig" och lägga mig "i tid". Utan istället väntade jag tills jag kände att John Blund var på ingång. Sen tror jag att jag i stort sett sov igenom hela natten, och då med drömmar av olika slag. Ibland tycker jag att dessa nätter med många drömmar är bättre än de "utan drömmar". Då vet man i.a.f. att man fått sovit. Men hur djupt sömnen har infunnit sig då, är en annan fråga?! 

Har känt mig rätt off hela dagen. Men det tråkiga vädret gör väl sitt till också! Fick i.a.f. ett sms här på förmiddagen, att min lampa, som jag beställt från ellos har kommit = GLAD! Hihi, är ju alltid spännande och roligt med paket! =)

Skönt också skulle det vara att äntligen få upp en lampa nu, ja nu när man har fått börja tända lamporna redan innan klockan tre på eftermiddagarna! :/ 

Fårse om jag kanske kan hämta paketet imorgon?!, styr nämligen kosan ut till Njurunda då! För på torsdag, är det nämligen dags för botox i Härnösand igen. Och "droskan" är beställd att gå från Njurunda! =P  Men imorgon blir det först gymmet!

 Ha nu en fortsatt fin tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar