fredag 9 november 2012

Att göra en Maria Montazami!

Det där med lampor är inte lätt, och extra svårt är det när det gäller taklampor tycker jag. Hur känner ni? Så vilken beslutsångest jag har och haft över att få upp en lampa i taket i det större rummet. Därför har jag en längre tid lagt detta lampprojekt på is. För vilken stil, storlek och design ska det vara på lampan liksom? Haha, det vet jag inte riktigt!

Sen är inte lampor det billigaste heller, haha så det är ju såklart att man ska fastna för den dyraste då! För ett tag sedan såg jag en lampa från Mio. Den var dock slut i affären så jag "beställde" lampan och de skulle höra av sig när den kommit. De trodde dock att den skulle finnas i affären dagen efter!

Det är en plafond i vitt glas för 249 kr, bra pris tyckte jag! Men jag har inte hört något från dem sen dess, och det trots att jag lämnade både namn, adress, telefonnummer och mejladress! Kanske borde jag själv höra av mig?! Men man väntar ju alltid in i det sista, och hoppas att de ska höra av sig som vi kom överens om!

Takplafond i vitt glas 249kr på Mio

Men så fick jag ett mycket bra erbjudande på ellos, 50 % på den dyraste varan + fri frakt! Har funderat hit och dit på om det är något som jag behöver?! Så igår kväll, (dagen innan erbjudandet skulle gå ut), kom jag på det! Såklart om jag skulle hitta en lampa så vore det ju perfekt!

Och igår hade jag bestämt mig för en lampa, men så idag såg jag en helt annan! Så från glasplafonden på Mio stod det nu helt plötsligt mellan två nya lampor. Stor beslutsångesten igen! Efter mycket funderande, så bestämde jag mig tillslut "att göra en Maria Montazami" och klicka hem den vita plafonden (t.h) ord. pris 599kr, klädd i akryltyg och med hängande glasprismor! Nu fick jag ju den här lampan till ett mycket bra pris, så om jag ångrar mig är det inte hela världen! Men jag hoppas på att den blir fin! =)

Men som sagt jag blev mycket förtjust i båda de här lamporna! Kände dock att det dök upp allt fler frågetecken med lampan (t.v) i antikmässing. Den skulle t.ex. hänga längre ner från taket än den vita plafonden med akryltyg, vilket gjorde mig lite extra fundersam...


Härligt väder med sol har det varit! Det fick bli därför bli en promenad i den friska luften idag. Så skönt! =)

Och nu är det middagsdags känner jag!

Ha en fortsatt fin fredag kära ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar