måndag 20 februari 2012

Fröken som inte var nöjd!

Måste visa ett uppmuntrande brev som kom med posten! Haha, ja till fröken som inte var nöjd! Var ett tag seda jag fick det här men jag visar det nu lite i efterskott.(Syntes lite dåligt på den här bilden vad som stod i brevet så därför kommer texten här:)


Hej!
Tack för att du hörde av dig till oss!
Med anledning av din reklamation av ICA Risgrynsgröt är vi tacksamma att du kontaktade oss. Vi har informerat produktansvarig och leverantören

Det är viktigt att vi får reda på felaktigheter och synpunkter så att vi hela tiden kan förbättra oss. Som tack skickar vi med presentkort på 25kr att använda hos din ICA-handlare.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper gärna till!

Med vänlig hälsning
ICA-kundkontakt


Vid tjugondag knut köpte jag nämligen färdig risgrynsgröt som jag tyckte var praktiskt att bara kunna värma upp och äta. Men den smakade okokt (grynen var hårda) och jag kunde dessutom klämma ur ca ½ dl i bara vatten ur den (ush). Så jag blev riktigt bisviken när den efterlängtade risgrynsgröten där på morgonen inte smakade som den skulle. Jag klippte bort sträckkoden och skrev av numret till ICA:s-kundkontakt. Sen ringde jag och upplyste dem om min grötbesvikelse.

Som sagt det är alltid bra att leverantörerna och de produktansvariga får information när kunderna är missnöjda över något. Och då kanske inte misstaget upprepas så att andra kunder råkar ut för samma sak. Dessutom kanske de också utvecklar produkterna till det bättre! Och det är ju något som vi alla vill, eller hur? Så var därför inte rädd att höra av dig till de ansvariga om det är något fel på det du köpt. Och att jag också fick ett presentkort på 25 kr, som tack för att jag hörde av mig, gjorde faktiskt den lilla mödan extra värd!

---------------------------------
Solen strålar idag. Riktigt fint väder med andra ord! Så vi får se vad resten av dagen har att bjuda på. Skulle i.a.f. behöva dammtorka och dammsuga, hihi vilket det fina vädret skvallrar om nu.

Önskar er en fortsatt fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar