lördag 22 oktober 2011

En plats i allsvenskan & Spänningen fortsätter!

Härligt! GRATTIS! Förut idag blev det klart att Gif Sundsvall kommer spela i allsvenskan nästa år. Stora delar av matchen mellan Jönköping södra och Gif Sundsvall sändes på tv:en och jag satt i soffan hemma och följde den spännande matchen.

Ett oavgjort resultat i matchen hade räckt idag, men Giffarna förlorade oturligt nog med 2-1 . Så då gällde det i.st. att Hammarby skulle segra över Ängelholm för att det skulle bli en plats för giffarna i alllsvenskan nästa år. I den matchen stod det länge 0-0. Men i den 90 minuten sätter Hammarby 0-1 och Gif Sundsvall får därmed en plats i allsvenskan nästa år. Och det är de mycket väl värda efter en stark säsong. Oj, vilken spänning och dramatik. Men nu kan vi äntligen pusta ut för denna gång! Kanske jag kan gå på allsvensk fotboll nätsa år!?

-------------------------------
Annars har dagen berstått av dammsugning och att plocka in rena kläder i garderoberna. Hihi, så där lagomt roligt. Men nödvändigt...

Ikväll blir det att titta på finalnen på Fångarna på foret. Tror att det även där kommer bli en spännande tävling mellan lag Ankans toys och lag Småsyskon. Haha, men där känns det inte lika viktigt vilka som på slutet står som segrare.

Kram från Karin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar