fredag 1 juli 2011

Träningssugen!

Klev upp redan 07:10 imorse, så jag har varit vaken ett tag nu. Riktigt sugen på att träna är jag också. Är ju inte det bästa vädret idag. Och det hade därför varit perfekt att stänga in sig och svättas någon timme eller så. Det dumma är att om jag ska träna på sjukhuset så måste man förboka tiden nu. Så var det tydligen inte förut. Vet inte hur långt i förväg man ska boka heller, men det går som sagt inte att bara dyka upp när man känner för det. Mycket synd kan jag tycka...

Får väl försöka träna lite här hemma i.st. Men jag är extra sugen på att köra kondition. Haha, får väl kanske försöka springa upp och ner i trapporna...Men ska nog skicka iväg ett mail till min sjukgymnast och fråga hur jag ska boka träningstiderna.

Jag har också läst ut en bok, Veronika bestämmer sig för att dö, av: Paulo Coelho.

Boken handlar om en ung flicka som verkar ha allt, hon är snygg, omtyckt, har många beundrare, vänner, fast jobb och en familj som tycker om henne. Men hon är inte lycklig och nöjd över sitt liv. Så en dag bestämmer sig Veronika för att dö. Men det går inte riktigt som hon tänkt sig och hon vaknar istället upp på ett sjukhus. Där berättar läkarna att hennes hjärta är skadat och att hon bara har några dagar kvar att leva. Nu när dagarna i hennes liv är räknade ser hon livet med nya ögon och lär sig uppskatta de små sakerna som gör livet värt att leva.

En läsvärd roman...

När jag sitter här börjar regnet ösa ner. Kanske lika bra att inte ge sig iväg någonstans. Blir ju lite halvjobbigt om jag ska hålla i ett paraply också...Jag får helt enkelt köra min träning hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar