tisdag 22 juni 2010

En bodybuilder!

Att han på gymmet som jag pratade med igår, fick en kram av och som ville ha kontakt med mig, skulle vara en föredetta nordisk mästare i bodybuilder, hade jag ingen aning om. Hans kropp idag vet jag inget om, har ju bara sätt honom med alla kläder på, om man säger så. Vet att han har frågat förut om jag visste vem han var och om jag kände igen honom, men jag hade som sagt ingen aning då. Sökte på hans namn på google som han sa att jag skulle göra, detta resulterade då i en massa träffar. Han har varit en riktig kroppsbyggare som deltagit i många bodybuildings tävlingar och varit på många olika tidningsomslag till bodybuildingtidningar.

Trots att han inte är aktiv nu som tävlande bodybuilder, så håller han starkt kvar vid sina största intressen, träning och hälsa. Kanske ska fråga om lite råd om hur jag snabbt bygger upp mer muskler, vilket jag skulle behöva. Haha kommer kanske se ut som ett muskelberg sen, om han får fria händer. Men jag tror säkert att han är duktig och erfaren, så några råd från honom skulle nog inte skada för min del. Han är ju van att träna kroppen hårt och vet nog hur man gör det på bästa sätt för att uppnå resultat. Annars är han mentalskötare, massör, föreläsare, delägare i gym och frågeskribent i tidningen Body.


Idag förbereder jag lite tills imorgon för då fyller mitt syskonbarn Julia 7 år och det ska vi fira här med marängtårta, chokladbullar, ljuståg (kan visa bild på det sen) och balonger! Ska slå in några paket nu. Den rätta födelsedagsfesten blir hos henne på söndag. Senare på kvällen i morgon ska jag och Petra på bio. Äntligen ska vi få se Sex in the City 2. Längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar