torsdag 18 mars 2010

Energi

Usch, idag har det både snöat och regnat från en grådimmig himmel. Inget väder som man får någon direkt energi ifrån. Efter att ha tränat och fixat nytt ID-kort så träffade jag dock en av mina närmaste vänner, Emelie och lille Sixten över en fika. Att träffa dem gav därimot en hel del positiv energi. Riktigt kul var det att få träffas. Blir tyvärr inte lika ofta som förut och det är lite tråkigt. Men då vi träffas har vi alltid lika trevligt tillsammans.

Finns inget härligare än när en bebis skrattar högt och det lyser av ren glädje i deras ögon. Småbebisar utstrålar ju så mycket energi så man kan inget annat än att bli både glad och pigg när man ser dem. De är otroliga glädjespridare...




Ni vaggar honom varsamt och ömt i er famn, ser in i hans ögon och vet att det är sant. Det är ett mirakel en ovärderlig skatt, han berikar nu era liv med många underbara skratt.

Det är en dikt som jag skrev när Sixten hade kommit till världen! Mitt kusinbarn Olof fick också den dikten på sitt dopkort. Tycker att dessa ord säger ganska mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar