tisdag 13 november 2012

Ont knä! & Mazarin-fika!

Inte roligt att vakna av att ens högerknä gör ont. Det är när rör det området (vänster sida om knät), som det gör ont. Känner som tur är inte så mycket av det om jag är still. Har haft lite känning av det i några dagar men det har inte alls gjort så ont som det har gjort idag. Är också svårt att räta ut det när det gör så ont, vilket gör det än svårare att gå. Men efter att ha stått på vänsterbenet ett tag och försiktigt försiktigt satt ner andra benet (1cm i taget sådär), så jag kan jag i.a.f. ta mig fram ganska bra! Kan ju hända att jag sträckte till knät igår när jag tränade. Sånt kan ju komma först dagen efter!

Så jobbigt börjar det dra ihop sig att lämna in massor av papper igen till olika myndigheter. Varje gång som det är dags känns det som man håller på att bli tokig. Det är femtioelva bilagor, som ska skickas hit och sen dit, telefonsamtal som ska ringas, det ska kopplas till någon annan som vet bättre o.s.v. Man ska ju liksom ha koll på det mesta så allt går rätt till!  Och när man tror att allt äntligen är klart så fattas hälften. Nog om detta nu, det är ju inget nytt precis!

Idag har i.a.f. mamma varit här på mazarin-fika! Trevligt, trevligt! =) Men först bjöd jag henne på äggmackor, vilket också var mycket uppskattat! =)

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har försökt taget det lugnt och börjat läsa en ny bok!

Ha en bra tisdag alla ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar