söndag 11 november 2012

Farsdagsmiddag på IKEA!

Det var inte bara vi som åt farsdags-middag på IKEA-restaurangen idag! Riktigt mycket folk var det där. Det gjorde mig faktiskt lite förvånad! Men egentligen, varför skulle det göra en det?! En farsdags-middag kan väl lika bra ätas där som någon annanstans?! Hihi, och många familjer hade dagen till ära "lyxat till det" med både äppelpaj och krokantka! =P 

För visst att det är skönt att ibland få slippa all planering innan, handla hem allt som behövs, städa som en tok och sen behöva ta undan all disk?! Det enda som man då kanske blir lite snuvad på när man väljer att äta på IKEA, är möjligtvis mysfaktorn! Ja, att lite "skolmatsals-känsla" infinner sig kan man inte komma ifrån. Haha, men det finns ju alltid andra alternativ till restauranger! ;)

Nu var vi bara tre stycken ikväll, så det hade kanske varit annorlunda om vi varit ett större sällskap?! Haha, ja kanske?! Och dessutom var vi alla tre så utspridda på olika håll, så på IKEA kunde vi landa bra! Det blev i.a.f. inte köttbullar med mos (hihi, men det skulle inte vara dumt det heller), utan kycklingfilé var det som stod på menyn idag!

Jag är i.a.f. super nöjd över detta påhitt, ja både över maten och att jag dessutom hann med en snabb sväng in på Birtsa! Även pappa blev nöjd över sina farsdags-presenter, en pannlampa och en halsduk! ;) Ha nu en fortsatt fin farsdag pappa! =)

GRATTIS alla pappor!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar