söndag 18 mars 2012

Så snopet!

Gårdagens efterlängtade filmkväll med twilight och tacos blev inte som vi först planerat. Istället för att vara hos Petra och Björn, hamnade vi hos Petras föräldrar ute i Njurunda med hyrd film och god sushi. Och så långt var väl allt bra. Men när vi hade sett filmen i sådär en kvart började den föbrilt hacka. Nej, det kunde inte vara sant. Vi som sett framemot den här filmkvällen sååå länge...

Och när man dessutom hyrt filmen så förutsätter man ju bra kvalité. Vilken besvikelse. Men vad kunde vi göra? Att åka tillbaka till stan och hoppas på att få hyra en ny film kändes inte direkt lockande. Så det var bara att helt enkelt gilla läget. Men vi hade det rätt bra i.a.f., dessbättre kunde vi ju surra mer och vi drack te och åt fruktsallad, samtidigt som vi också slötittade lite på Bröllopsfotografen som gick på 4:an. Så en trevlig kväll fick vi allt! Men besvikelsen över att det inte hade gått att se filmen kom vi såklart inte ifrån. Ja, sånna här gånger vill man bara skrika "Pengarna tillbaka!" Men hyrd eller ej!? Vi gör snart ett nytt försök!

--------------------------------
Nu ska jag snart fixa ihop lite lunch men innan dess tänkte jag spana in lite nya grejer som skulle sätta piff här hemma! ;)

Ha en fortsatt bra söndag!

P.s. Idag har Edward namnsdag! Grattis!

(Edward som jag också vet att en liten kattunge heter!) =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar