söndag 5 februari 2012

Girls just wanna have fun, när det är FF!

När det är FF hos grannen passar såklart den 14-åriga tjejen i familjen att bjuda hem massa tjejkompisar på övernattning! Och visst är det trevligt, men kanske inte alltid lika uppskattat av de som bor runtomkring. Och att de hade en sådan energi kunde jag inte alls ana. Sista gången jag tittade på klockan var den 04:15, och då hade det precis blivit tyst.

Så det här var ingenting jämfört med när partyprissarna i huset släpper loss. För då brukar det ju oftast handla om en förfest som tar slut före 24:00. Nu därimot, var det konstant tjoande och fnittrande i ett kör till morgonen. Blir de aldrig lessa och trötta?, ne tydligen inte. Även att jag vid 10:30-tiden, också skulle vakna till deras glada rop och skratt.

Men man har ju själv varit 14 och vet att girls just wanna have fun, när det är FF! Så trots den dåliga nattsömnen fick jag tillbaka några härliga minnen från när man själv var i den åldern och sov över hos varandra. En bra film och massor med godis och glass! Så varför slutade vi med det?

Önskar dig en fortsatt bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar