måndag 19 september 2011

Utebliven tidning & Dags att svättas!

Ingen tidning i brevlådan imorse. Men det fixade jag genom att ringa om utebliven tidning. Efter mina beräkningar är det ju sista dagen imorgon som jag ska få den, men tydligen hade det blivit något fel. Nu har man ju liksom vant sig vid att ha tidningen till frukosten på morgonen. Hihi, så imorse kändes det riktigt tomt. Men knappt två timmar efter att jag ringt damp den ner på hallgolvet! :)

Ingen överraskning är det att det regnar idag, det skulle nämligen göra det och mycket också. Och riktigt kymigt är det inne så jag har fått tänt lamporna trots att det bara är mitt på dagen. Här på morgonen har jag ägnat mig till läsning och dammsugning. Ikväll därimot har jag tänkt att jag ska jag svättas. Då väntar nämligen ett gympass. Gratisvecka på ego är det och jag ska passa på att känna mig för nu innan jag ev. löser kort där igen. Vad jag längtar!
Något lyxigt får jag också skjuts av pappa som ska in och heja på Giffarna! Och om regnandet nu håller i sig till ikväll, kan det vara skönt att slippa bli blöt innan träningen också....

Have nice day!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar