tisdag 21 juni 2011

Som för första gången!

På eftermiddagen igår lättade faktiskt molntäcket och regnet upphörde. Jag bestämde mig därför att ta bussen till stan. Så gårdagen kanske inte blev en hel dag med inomhussysslor som det först verkade.

Hade ingen aning om när bussen skulle gå men jag hörde att den bromsade in här utanför och då kunde jag räkna ut att nästa buss skulle komma inom ca en halv timme. Jag gjorde mig därför iordning och passade på att ta med soporna ner. Det är ju rätt långt till soptunnan så det är en bra bit att gå.
Min tanke till att åka till stan var att jag bl.a. skulle hämta ut medicin på apoteket. Jag tog därför med mig en ryggsäck så jag inte skulle behöva bära i händerna. Och så väl passande när jag sitter där på bussen ringer min läkare och ger mig provsvar, och då kan jag också passa på att be henne om recept på en medicin som jag nästan hade slut på. Det var som om hon visste att jag precis var på väg till apoteket!

Gick in på butik Annelie och kikade på allt fint där. Sen blev det Indiska, MQ, Body shop och Åhlen´s. Jag vet inte hur länge sedan det var som jag var på stan och det kändes faktiskt lite underligt att det var så längesen.
Jag åkte rulltrappa alldeles själv både upp och ner, åhh värsta grejen. Men lite så kändes det faktiskt, som att det var första gången! Tror inte att jag har åkt rulltrappa själv sen jag blev dålig i ryggen. Nu var det som att åka rulltrappa när man var liten, samma känslor och intryck infann sig. Det var spännade, utmanande, kul och lite farligt på samma gång...



Jag letade efter knoppar till min sekritär men jag hittade inga som jag tyckte skulle passa. Antingen var de för stora eller så i fel färg och form. Hade helst velat haft vita små knoppar med något guld/brons inslag på. Hittade heller inget annat som jag köpte...

Proverna som jag fick reda på var rätt bra, tror de vita låg på 3,9. Det var inte så lätt att komma ihåg alla provresultaten när man satt där på bussen. Fick också reda på svaret från bentäthets-undersökningen! Lite försvagat i längdryggen men det var inget att bry sig om när det var så pass lite tyckte min läkare. Kan ju bl.a. bero på att jag belaster lite fel när jag går. Sen har jag ju också opererat ett diskbråck. Annars kan man äta starka tabletter mot benskörhet. Men sååå skönt att slippa det...


Nu tror jag att det snart är tid för lunch och sen ska jag pyssla på med några grattiskort. Är ju flera stycken som jag känner som fyllt år eller ska fylla år snart! Ska bl.a försöka göra ett coolt Eric Saade grattiskort! Får se hur bra jag lyckas med det!

Ha en bra dag!

1 kommentar: