onsdag 30 maj 2012

Inget sommarväder! & Min spegel!

Är kvar hos mamma. Känner mig lite halvseg sen vistelsen i Umeå. Dagen har varit lugn och skön med lite lagom stök sådär. Vädret har inte varit så roligt, kallt och mulet. Vart tog den sköna värmen vägen? Nu är det bara några ynka plusgrader ute, och det gillas absolut inte när det snart är juni månad. Det skulle ju kunna vara riktigt sommarväder nu ju. Var ju jätte skönt förra veckan! Men solen och värmen verkar inte komma tillbaka på ett bra tag, hmm mycket tråkigt. Men, men det är inget man kan göra så mycket åt, haha ja det skulle vara att ta en sista minuten till ett varmare ställe då! =P

Här hos mamma har jag kikat i mina garderober där jag har kvar lite av mina kläder + i förrådet. Och det resulterade i att jag bl.a. hittade någon kofta, blus, en nässesär och lite annat som jag nu tar med mig imorgon när jag ska åka hem!

Det är ju alltid roligare med ett inlägg som innehåller bilder, eller hur? Men när jag inte har några speciella bilder att dela med mig från idag, så får det bli några bilder hemifrån mig istället. För några dagar sedan tog jag nämligen bilder på min vita stora spegel från Jysk, och tänkte att jag skulle visa er. Det visade sig dock vara ganska svårt att få bra bilder. Men tillslut blev de väl ganska okej. Jag är så glad att jag äntligen fick hem den här spegeln! För, som jag längtat efter den. (Hihi men oj, vad jag tjatar om det) Än så länge har jag inte fått upp den på väggen, men det går ju ganska bra att luta den också! =)

Imorgon blir det träning på gymmet och en sväng till Birsta efteråt. Skjuts får jag av pappa! =)

Men nu är det fotboll Sverige-Island som gäller!

Ha en fortsatt bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar